Traian Basescu a lansat, miercuri, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, in legatura cu discutiile din Cex-ul PSD privind remanierea Guvernului, spunand ca n-a vazut “un cuc mai prost”.

Am putea avea, in sfarsit, premier. Rovana Plumb, Natalia-Elena Intotero, Tudorel Toader. Toti trei fac obiectul gandirii cucului din capul lui Dragnea pentru imediata remaniere. Eu nu am vazut un cuc mai prost ca asta. Remanierea Rovanei Plumb si a Nataliei-Elena Intotero, legal, nu este necesara acum si poate fi amanata pana la validarea mandatului de europarlamentar. Scoaterea din guvern a lui Tudorel Toader este total lipsita de oportunitate avand in vedere ca, ne place sau nu, Toader stie carte. Remanierea in discutie este doar o manevra specifica lui Dragnea in incercarea de a-si mai introduce in guvern ceva clientela supusa, avand in vedere ca premierul Dancila a inceput sa-si manifeste tot mai mult independenta fata de Titanul de Teleorman“, spune fostul presedinte.

In opinia sa, va intra in joc presedintele Iohannis, care in nici un caz “nu va pierde ocazia sa-i umple lui Dragnea poarta cu goluri”.

Cu aceasta mica analiza ma intreb daca Cex-ul PSD va tolera si aceasta ultima decizie a cucului prost care s-a cuibarit in capul Titanului din Teleorman. Ma mai intreb ce s-ar intampla daca titularul legal si constitutional al deciziei va spune NU fanteziilor lui Dragnea, aruncand peste bord remanierea? Am putea avea, in sfarsit, premier, iar Dragnea ar deveni o amintire despre un fost presedinte PSD caruia puterea absoluta i-a instalat in creier un cuc prost, concluzioneaza Traian Basescu.

Liderii PSD s-au reunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv in care se va decide soarta lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Printre numele vehiculate pentru preluarea portofoliului Justitiei dupa debarcarea lui Toader sunt cele ale lui Eugen Nicolicea, Robert Cazanciuc si Serban Nicolae.